Workshop data

Dreams Do Come True

Zet zelf de eerste stap

Nieuw Atelier – Nieuwe workshops

Malkenschoten 44 7333NN Apeldoorn

Nu van € 99,- voor € 35,- per persoon bij groepjes van 10 personen. ( bij 6 tot 9 personen betaal je € 49,95 per persoon)

Ja, ik wil deelnemen aan deze aanbieding van slechts € 35,- per persoon!

Meer informatie over onze schilder workshops

Bekijk deze clip:

De Workshop

We maken in 3 uur een schilderij van 60 x 80 cm op mdf panelen. In die tijd leer je alles om, nadien, ten alle tijd een schilderij in deze stijl te maken wanneer je maar wil en van wat je maar wil. Gaande weg pakken we ook een stukje personal training mee.

Aanvullend kan ik vertellen dat we een mix modern art /pop art schilderij maken met acryl verf. Ik begin met een introductie van de techniek en synoniem naar het leven waarna we beginnen met de eerste helft van de workshop. Een korte pauze met koffie en thee. Vervolgens in het tweede deel van de workshop de gekozen beeltenis opbrengen .
Alles is goed voorbereid. Als deelnemer hoef je niets voor te bereiden en nergens over na te denken of mee te nemen. Even wat oudere kleding aan trekken is wel raadzaam. ( in overleg) is het toegestaan zelf meegebrachte hapjes en dranken tijdens de workshop te nuttigen 😉

De workshop kost slechts 35 euro per persoon bij groepjes van 10 personen. ( bij 6 tot 9 personen betaal je € 49,95 per persoon) all in. .
De workshop wordt gegeven in ons nieuwe atelier: Malkenschoten 44 7333NN Apeldoorn. Er is ruim voldoende gratis parkeer ruimte.

God bless,Simon tel mobiel 06 14 50 25 26

Ps. Bij voldoende deelname kan de workshop ook op uw locatie gegeven worden en in overleg kunnen thema’s en doelstellingen ( bv. voor bedrijven) aangepast worden aan de wensen van jou/ u als opdrachtgever.